Scroll naar boven
© 2019 TVDH Design.
Delen
Terug
Branding Grafisch Webdesign

Studie Portfolio

  • Datum: september 5, 2016

  • Vaardigheden: Adobe XD, PhotoShop, Illustrator, InDesign, HTML, CSS, JavaScript

Scroll

01. Guitarshop

Studie Portfolio

Guitarshop is een fictieve webshop die gefocust is op het verkopen van elektrische gitaren.

Gitaren zijn al vanaf kleins af aan al een hobby van mij. Hartstikke leuk dat ik op deze manier twee hobby's zo met elkaar kan combineren om op een speels en modern ontwerp te komen.

02. Open dag app

Studie Portfolio

Mij is gevraagd om mee te denken aan een nieuwe app voor de open dagen van het ROC van Twente. Dit concept is gebaseerd op FOMO. Fear of missing out. Open dag bezoekers kunnen de app downloaden om te weten te komen wat er allemaal op een bepaalde open dag te doen is. Indien daar toestemming voor is gegeven krijgt de gebruiker een melding kort voordat een evenement begint en kunnen ze daar hun ingebouwde stempelkaart laten afstempelen. Is de stempelkaart vol dan krijg je een goodie bag met een extra'tje erbij in gestopt. Een virtual reality bril die ze zelf in elkaar kunnen zetten.

03. Google Doodle VR

Studie Portfolio

Als je het vroeger over virtual reality had kreeg je reacties als: "Ohja, zoals in de film." Nu is op elke school en in bijna elk huis wel een virtual reality bril aanwezig! Het lijkt wel alsof we in die film leven waar we het vroeger over hadden.

VR is, sinds dat ik daarover hoorde een paar jaar geleden, een echte passie van mij. Het concept van jezelf in een andere wereld verplaatsen is toch het vetste wat er is? Hierdoor ben ik begonnen met het spelen met het ontwikkelen van virtual reality en als eerbetoon aan Google er een Doodle mee gemaakt voor hun 20 jarig bestaan.