Scroll naar boven
© 2019 TVDH Design.
Delen
Terug
eCommerce Webdesign

Repareerjephone Webshop Design & Development

  • Datum: mei 8, 2018

  • Vaardigheden: CSS, WordPress, WooCommerce

  • Klant: Repareerjephone

  • Project link: https://repareerjephone.nl

  • Taak: Het ontwerpen en bouwen van een zakelijke webshop op basis van WooCommerce.

Scroll

01. Introductie

Repareerjephone Webshop

Repareerjephone is een webshop boordevol met smartphone en tablet onderdelen die kwalitatief perfect en toch erg voordelig zijn. Met handige instructie video's kan je zelf gemakkelijk je telefoon repareren in een handomdraai. De naam zegt eigenlijk al genoeg.

02. De Briefing

Repareerjephone Webshop

De heren van Repareerjephone waren opzoek naar een 'all-in-one' web developer om een professionele webshop neer te zetten. Het verkopen van smartphone onderdelen kan natuurlijk niet alleen offline. De site moet een zakelijke toch vriendelijke uitstraling krijgen met focus op het gemak van instructie video's bij het repareren met hun voordelige onderdelen.

Design & Prototype

Boven alles moet de webshop professioneel ogen. Na genoeg passen en meten zit de webshop nu in een perfect jasje. De kleuren van Repareerjephone zijn groen, donkerblauw en geel. Voor de vriendelijke uitstraling is er gebruik gemaakt van veel groen, maar toch zakelijk met donkerblauwe accenten en professionele foto's.

eCommerce

Bij eCommerce komt natuurlijk een hele hoop kijken zoals: Privacy, betalingen, overzicht, pakbonnen, facturen, verzendingen, retourneren en noem maar op. Kijk eens op de repareerjephone.nl en je zult zien dat overal rekening mee gehouden is! Met behulp van WooCommerce heeft de klant zelf altijd een duidelijk overzicht van klanten, bestellingen en de rest wat noodzakelijk is.

Producten toevoegen

Ook hiervoor is WooCommerce ideaal. Na het geven van een workshop over WooCommerce zijn ze druk bezig geweest met het toevoegen van duizenden artikelen! Één ding is zeker, dat leren ze nooit meer af.

03. Conclusie

Repareerjephone Webshop

De webshop loopt en de bestellingen stromen binnen. Repareerjephone is zelfs verhuisd naar een ruimere locatie om alle voorraad goed op te kunnen slaan! Zij blij, ik blij.