Scroll naar boven
© 2019 TVDH Design.
Delen
Terug
Branding Grafisch Webdesign

Pedicure Rossum Branding

  • Datum: juni 11, 2018

  • Vaardigheden: HTML, CSS, JS, WordPress, Elementor, PhotoShop, InDesign, Illustrator

  • Klant: Pedicure Rossum

  • Project link: http://www.pedicurerossum.nl/

Scroll

01. Introductie

Pedicure Rossum Branding

Pedicure Rossum is een pedicure praktijk in Rossum waarbij gezelligheid en nuchterheid centraal staat. De uitspraak "Good goan" zal je hier vaak tegenkomen. Zoals de naam al impliceert, is Rossum de overduidelijke doelgroep. Niet alleen de vrouwen, maar ook zeker de mannen!

02. Briefing

Pedicure Rossum Branding

De oprichter van Pedicure Rossum wilde graag haar eigen logo, huisstijl en website. Niet alleen offline, maar ook online aanwezigheid is voor het beginnen van een bedrijf cruciaal! Na het opgezet hebben van de huisstijl zijn er voor de pedicure ook op maat gemaakte flyers en visitekaartjes ontworpen én gedrukt.

Branding

Rust, nuchterheid en gezelligheid. Dit zijn de kernwaarden van Pedicure Rossum die de huisstijl ook moet uitstralen. Veel mooie foto's, geen overdreven verkooppraatjes en met een boel groen, wat je zeker kan terug zien!

Web Development

De website is gebouwd in WordPress. Om te zorgen dat Pedicure Rossum zelf de website kan aanpassen naar wens, is er gebruik gemaakt van Elementor. Na het geven van een workshop in combinatie met instructie stencils vond ze het niet alleen erg gemakkelijk, maar ook hartstikke leuk! Daar doe je het toch voor? :)

Grafisch werk

Ook zijn voor de pedicure flyers en visitekaartjes ontworpen en gedrukt. Overal in Rossum kan je nu lezen over deze gezellige praktijk van Rossumse oorsprong.

03. Conclusie

Pedicure Rossum Branding

Het blij maken van een klant is hartstikke leuk. Een handgeschreven kaart als bedankje nog veel leuker! "Dit is precies hoe het had moeten zijn." is de uitspraak waarmee we het project goed hebben afgerond.