Scroll naar boven
© 2019 TVDH Design.
Delen
Terug
Webdesign

MARAK Website Redesign

  • Datum: maart 23, 2018

  • Vaardigheden: HTML, CSS, JS, Bootstrap

  • Klant: MARAK

  • Project link: https://www.marak.nl/

  • Taak: De MARAK website her-ontwerpen met een sterke focus op de prachtige beelden van hun schitterende projecten.

Scroll

01. Introductie

MARAK Website Redesign

"MARAK" betekend: Het houden van een uitdaging. Een term uit het verre oosten. Het is goed dat ze van een uitdaging houden, want waar MARAK zich mee bezig houdt zijn zeker geen lullige projectjes! Waar MARAK voor staat en wat ze doen is echt geweldig en het voelt goed om een steentje te kunnen bijdragen.

02. Briefing

MARAK Website Redesign

MARAK had een duidelijk idee in gedachten namelijk: een redesign van de website. Na een aantal jaar van de site genoten te hebben was het eindelijk tijd voor wat nieuws, het is immers hun online visitekaartje. De site moet een moderne, strakke uitstraling krijgen met focus op de prachtige beelden van hun schitterende projecten.

Design & Prototype

Met het ontwerp van de website is rekening gehouden met het huisstijl handboek van MARAK. Uiteraard zit er een moderne twist in door het gebruik van cinemagraphs en een minimalistisch, strak design.

Web Development

De website is gebouwd in HTML, CSS & JavaScript met behulp van Bootstrap. Om te zorgen dat MARAK zelf de website up-to-date kan houden is er gebruik gemaakt van een nieuwspagina die automatisch de LinkedIn berichten van MARAK's bedrijfspagina ophaalt.

Footage

Alle beelden in de website zijn op maat gemaakt. In samenwerking met Quintin Maulany zijn de adembenemende cinemagraphs, foto's en video's, tijdens een "zakelijke roadtrip" door heel Nederland gemaakt.

03. Conclusie

MARAK Website Redesign

MARAK is erg positief over het eindresultaat; een moderne, zakelijke website met de nadruk op hun schitterende projecten.